lunes, 16 de abril de 2012

Com explico a la meva història digital m'agrada molt el cinema i en especial el de terror i el gore. Avui, per tant, he decidit parlar d'una pel·lícula que a mí m'agrada molt anomenada "The house of 1000 corpses". La pel·lícula va ser estrenada al 2003, escrita i dirigida per Rob Zombie, més conegut per ser el cantant del grup de groove metal i metal industrial que porta el seu nom.

La banda sonora per tant, la va fer el seu grup, Rob Zombie. Está ambientada en els anys 70 i pertany al génere gore i de terror. La pel·lícula tracta sobre dues parelles de joves que es perden durant la nit i van a parar a la casa d'una família de psicópates. A la casa es troben amb canibalisme, asessinats i ritus satánics entre altres.

Aquí us deixo unes fotos.

Aquest és el cadáver d'un dels nois del grup, el "gran psicópata" de la família es dedica a fer escultures amb els cadávers de les seves víctimes.
Aquest payaso és el guía d'una atracció que hi ha al poble al qual van a parar, l'atracció básicament és un recorregut per els psicópates d'estats units. Com a curiositat després de veure la pel·lícula vaig buscar el nom de tots els assasins que sortíen a la pel·lícula i tots el canibals, pedófils, sadomasoquistes, etc. que sortíen a la pel·lícula van existir a la realitat. 
Aquest és el "gran psicópata" de la casa, conegut com a "Dr. Satán", és el que fa escultures amb els cadávers.


Bé, i per terminar us deixo el vídeo del tràiler.





No hay comentarios:

Publicar un comentario